Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Stressi + migreeni

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Abivuosi on meneillään lukiossa, ja olen huomannut, että päänsärkykohtausten määrä on kasvanut selvästi. Kesälomalla migreeni helpotti, ja päänsärkyä ja muita oireita (heikotus, oksettava olo, sekavuus, valoarkuus) ei ollut läheskään niin usein kuin kouluaikana. Tietysti nyt on kovat paineet ja stressiä, koska tekemistä on enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi mulla on usein niska- ja hartiaseutu kipeänä, ja mahakipua eli varmaan liittyy tuohon stressiin.
Miten te muut migreenistä ja yleensä päänsärystä kärsivät hallitsette sitä stressiä? Mitä hyväksi havaittuja keinoja teillä on? Kertokaa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itselläni on todella lievä migreeni ja kärsin kaikista pahimmista pääkivuista noin kerran kahdessa kuukaudessa. Siihen auttaa Lepo, neste ja särkylääkkeet, sekä pitäisi lepää mahdollisimman pimeässä huoneessa, jotta saa kivun pois.

Migreeni on paha jos on todella vaikea sietää valoa, koska silloin pitäisi olla pimeässä huoneessa, koska se helpottaa silloin kipua, kokemuksesta..