Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Suihinotto isomunaiselta mieheltä! (neuvoja kaivataan!)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kyllä, tämmöinen ongelma siis olisi. Poikaystävällä on iso muna, lähemmäs 20 senttiä on pituutta ja paksuuttakin kiitettävästi. Tuossa pari päivää sitten uskaltauduin vihdoin ottamaan suihin häneltä, ja voin sanoa että hankaluuksia oli! En siis kammoksu suihinottoa, mutta poikkikseni munan koko on kyllä kunnioitettava ja se jännitti aivan sairaasti.

Imeminen oli hankalaa, kun paksuutta oli niin paljon ja onhan tuosta jo pitkä aika muutenkin kun olen viimeksi ottanut suihin, sen verran kauan säädetty tämän herran kanssa, joten tekniikat muutenkin kateissa.

Neuvoja? Olisi ihanaa saada mies kiemurtelemaan nautinnosta!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa opetella hyvät käsitekniikat! Pitkämunaisen miehen kanssa voi huoletta käyttää molempia käsiä JA suuta. Tällöin suuhun ei tarvi ängetä niin hirveästi tavaraa, kun kädet hoitaa suurimman osan työstä, joten leuat säästyy :) sylki/liukuvoide avuksi ja käsillä kiertävää ylösalasliikettä niin avot. Kyl ne tykkää.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Rauhassa vain opettelet. Omalla poikaystävälläni on myös varsin hyvänkokoinen varustus ja aluksi kyllä tuntui, että eihän sitä saa suuhun millään :D
Nykyään kyllä sujuu jo ihan hyvin, riittävästi liukkautta ja ehdottomasti käsi mukana. Koska paksuutta löytyy niin hampaiden kanssa saa kyllä olla erityisen tarkka, ettei tule vahinkoja.
Kokoon on myös helpompi totutella, jos mies ei ole vielä täysin kovana kun aloitat suihinoton.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Samaa mieltä, käsi mukaan ja kunnolla liukkautta. Käytä kans kieltä ja huulia hyväilyyn. Munan päätä ja siitä sivusta hellästi imemällä saa myös hyvät kiemurtelut aikaiseks. Eikä kasseja kannata unohtaa, samoin munan vartta suutelemalla ja kiusottelemalla saa miehen sekaisin. Riippuu tietenkin kuinka herkkä miehen iho mistäkin kohtaa on mutta edellämainitut toimii meillä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Älä työnnä kokonaan suuhun, vaan käytyä apunasi käsiä. :) Asiasta sinun kannattaa puhua poikaystäväsi kanssa. Uskon, että hän ymmärtää tilanteen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Älä hätäile! Hyviä neuvoja ovat muutkin antaneet ja mä yhdyn jokaiseen. Mutta sanon vaa että ota se niin syvälle suuhun kun saat ja tuntuu sulta iteltäs hyvältä. Mies on tyytyväinen että edes suostut imee sitä :) Mutta älä missään nimessä unohda palleja! Imemällä ja nuolemalla niitä, saat varmasti miehesi hulluuden partaalle. Ja samalla kun käsillä ns runkkaat miestäsi, kuljetä kielesi samassa tahdissa munan varrella ja upota terska suuhusi. Kuhan käytät suutasi samalla nii uskon että miehesi on tyytyväinen, niin ovat ainaki mun miehet olleet. Onnea ja nauti Luojan antamasta lahjasta! :))