Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sukkahousut ym sängyssä ???

  • Keskustelun aloittaja Bebel
  • Aloitettu
B

Bebel

Vieraileva tähti
#1
Olen jonkin aikaa tapaillut miestäni ja meillä menee ihan hyvin, hän on ihan rento ja fiksu tyyppi. Sängyssäkin on hommat sujuneet hyvin ja olemme nauttineet toisistamme.

Pidän usein töissä jakkua ja korkkareita ja hän on sanonut että sääreni näyttävät tosi hyviltä. Mutta yksi ilta hän kysyi että voisinko joskus pitää sukkahousuja sängyssä? Siis sukkahousuja :D En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta että joku tykkää katsella niitä? Ei se kait minua haittaa jos se häntä miellyttää mutta onko se vähän outoa tai jotain?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Aika moni mies pitää sukkahousuja seksikkäänä. En pitäisi mitenkään outona edes.
 
S

sukkissääret

Vieraileva tähti
#3
Mikä seksikkäämpää kun hame ,sukkissääret ja korkkarit ! Kyllä meillä mamma saa kyytiä kun on hame ja ohuet sukkahousut tai stau upit. Kevät tulee ja kiva katsella hametta pitäviä naisia..
 
B

Bebel

Vieraileva tähti
#4
Okei ei kai siinä sitten mitään, tämä oli minulle ihan uusi juttu :D No tuskin tämä minulta on pois jos se tärkeän ihmisen saa iloiseksi?
Ennenkuin nolaan itseni kysymällä häneltä niin eikö ne ole enemmänkin tiellä tai jotain? Onko näissä hommissa sitten värillä ja laadulla väliä? Sen verran kyllä merkkejä tiedän että HM laatu on huonoa ja kalliimmat on taas paaaaljon sileämmät jne. Miten tota asiaa kannattaisi lähestyä? Vai laittaa vaan jotkut kivat sukkikset päälle ja yllättää TADAA! :D 
 
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Suosittelen, että joku ilta laitat päällesi ohuet sukkahousut ilman alushousuja. Sitten päälle lyhyt hame. Tässä asussa kun hivuttaudut miehen viereen sohvalle, niin mukavaa luulisi olevan. Ei kannata hirveästi panostaa laatuun, kun melko todennäköisesti hajoaa kuitenkin. Ainakin haaroista, jos ei muualta.  
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Näin miehenä pakko kommentoida, että kyllä mä ainakin tykkään jos naisella on sukkahousut jalassa. Väreistä parhaat musta ja ruskee :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Meilläkin mies sekoaa, jos on stay-up sukat. Suosittelen etenki sellasia joissa on pitsinen reunus
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Stay upit, sukkahousut ja sukkanauhasukat on todella seksikkäitä. Sitten kun laitetaan korot vielä jalkaan. Nämä korostavat naisen vartaloa ja paljaita paikkoja . 
 
V

visualisti

Vieraileva tähti
#9
Kyllä miehenä tykkäisin paljonkin siitä että näiset/naiseni käyttäis enemmänkin sukkiksia ja hameita, ne on vaan mielestäni paljon sexympiä kuin jotkut housuasut naisilla!
 
T

tottamooses

Vieraileva tähti
#10
Täysin samaa mieltä täällä, kyllä sukkissääret saa miehen kun miehen syttymään, eikä naisen todellakaan tarvii olla mikään missi tai malli, ihan taviskin on sexy näky ohuissa sukkiksissa/hameessa!
 
H

herrax

Vieraileva tähti
#11
kiva kun kesällä taas näkee katukuvassakin sexyjä naisia sukkiksissaan ja minihameissaan!