Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Suuseksiä miehelle

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
kertokaa vinkkejä kuinka te annatte suuseksiä miehellenne! Haluan saada paljon erilaisia vinkkejä, että saan miehen haukkomaan henkeään. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tähän on kyl sillain huono antaa neuvoja koska kaikki tykkää niin eri asioista. Itelläni muutama pidempi seurustelukumppani on ollut (vasta sillon annan suuseksiä ku suhde on vakavampi, en sillon jos vaan hetken huuma) ja oon joka kerta joutunut harjottelemaan asiat uudestaan. Se mikä sai toisen miehen haukkoon henkeään sai toisen miehen kyllästyyn :D et mieheen pitää vaan tutustua jotta oppii :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Chayanna sanoi:
Itse saan miehen hirrrrrmuisen hyvin voihkimaan ja haukomaan henkeä, et kuullostaa eiks se saa hengitetyks enää ;)

Ensiksi vähän kiusoittelen, meen kokoaja alemmas, sit vähän palaan ylemmäks vartaloa, ja sit taas alaspäin, max 2krt palaan ylös.. ja sit hivelen huulilla lähialueita ja hivelen käsil tosi varovasti ja hellästi sisäreisiä ja siit lähemmä eli "haen" penistä käteen.. Otan hellästi käteen ja kielellä nuolen kärkeä, näykin hampailla ja suutelen. Sitten vähitellen hitaasti laitan suuhuni kokoajan vain syvemmälle ja tietenkin toinen käsi palleissa kiinni, joit hieron ja puristelen helläst samaan tahtiin kun imen ja teen jutskui.. Välillä imen ja näykin kärkeä samalla, kun hoitelen varren kädellä ja toisel kädel hyväilen palleja edelleen.. Siinäkös mies voihkii aikansa ja tulee suuhun ja mitä parasta nielet kaiken ja annat miehen vain olla tyytyväisen fiiliksis.. ;) Kiitosta tulee!
Lainatakseni itseäni toisest topicist.. Mut niinkuin Twiggy sanoi, tietty tyyli ei oo se oikee tyyli :) Kannattaa vain kokeilla ja tunnustella mikä miehestä tuntuu hyvältä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Omani rakastaa kun laittaa liukastetta käteen ja koskettelee terskaa ympäriinsä. Siltä lähtee joka kerta melkein taju ja saa niin ison orgasmin että alkaa pyöryttää :DDDD