Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Suuseksi

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
No ei siitä kannata ressiä ottaa. Ei sun tarvii sitä osata sillai niinku pornossa akat tekee, et se on syvällä kurkussa.

Kyllä mäki ekalla kerralla epäilin et osaankoha mä? Mut sit vaa lähin toimeen, ni kuulemma tuntu tosi hyvältä. Ja siihe riitti se et otin poskeen ja imin sillai sitä terskaa ettei se yökötä mua, ja sit samalla ku otan suihin ni runkkaan samalla toisella kädellä ja toisella kädellä hyväilen kiveksiä, sit suullani vaa imeskelen ja nuolen kaikkialta, ja hyvältä se tuntuu vaikkei niinkää suunnittelis mitä tekee :D Muistat vaan aina että varot hampaitas, muuten miltei on ihan sama mitä suullas teet kuhan ei hampaillaan satuta.

Terskan alla on semmone jänne joka on tosi herkkä ja koko terska on niinku se tärkein juttu, ainakin näin mä oon käsittäny. Nuolet, imet, ja muljutat poskessa, otat terskan suuhun ja pyörität kieltä sen ympärillä ni seki kuulema tuntuu miehestä hyvälle. Elä ressaile suotta, sanot miehelles että sä vasta opettelet ja sit kokeilet ja teet kaikenlaista, ja kysyt sit vaikka mieheltä et mikä tuntuu hyvältä. Mut kyl sää sen osaat :D Ei sitä oo pakko saada juuriaan myöten suuhun, sitä pittää sit opetella ajan kanssa, et saa sen sillai ettei työ sitä yökkäämisrefleksiä. Ite en osaa ottaa koko penistä kurkkuuni, mut kyl mun mies nauttii siitä mitä teen :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Toivottavasti tosta mun selityksestä sai jottai selvää.. :D Näyttää vähä sekavalta. Mut siis jos jottai apua ees oli, ni hyvä! :)
 
T

Teebo

Vieraileva tähti
#5
Joo, ei siitä kannata ottaa stressejä =) Itse jännitin ekalla kerralla, että tukehdun tai että saan jonkun oksennusrefleksin, mutta niin ei oo kyllä koskaan käynyt =D Kannattaa pitää semmoisia "hengähdystaukoja", joiden aikana voi vaikka nuolla tai runkata, kunhan pitää semmoisen rytmin, että homma pysyy itsellekkin mielekkäänä =)
Samaistuin edellisen vastaajan (Pulllin) mietteisiin aiheesta =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
joo siis tosiaa jokane mies tykkää pikkasen eri jutuista ja kannattaa kokeilla erillaisia juttuja, oma tykkää siitä kun imen penistä niinku tekisin fritsuu.. tai nuolen sitä vaan. ja tosiaa harjotus tekee mestarin, ei mitää stressiä, lisäks useimmite jätkät tykkää jos tekee ees jotain, että ylensä ne tykkää siit ekasta kerrastakin, mietit vaa sitä penistä tikkarina, jota ei saa purra ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Mää tykkään alottaa sen aina 'kiusaamalla', sillee et vedän esinahan alas ja pidän sitä kädessä ja sen jälkee sit annan esim. hellän ja kosteen pusun terskan päähän ja sit alan pikkuhiljaa kielellä nuolla terskaa. Tai sit alottaa silleen et nuolee penistä sillee et alottaa alhaalta ja etenee ihan ylös terskaan asti. Sillon ku nuolee penistä, kannattaa aina kostuttaa kieli kunnolla et se ei oo sillee epämukavan kuiva.

Sit ku ottaa suihin nii ei ainakaa aluks kannata ottaa nin syvälle ku pystyy, vaan ensin vaikka vaan just terskan pää ja samalla ku pitää suussa ni kielellä hyväilee sitä. Sit pikkuhiljaa vähä syvemmälle, mut ei siltikää ekalla kerralla tarvi kovin syvälle, sillee vaa et se tuntuu itestäki hyvälle. Kanttii sillonki ku ottaa suihin ni koittaa pitää se penis kosteena sillee et ei hankaa silleen inhottavasti.

Mää ite ekalla kerralla ku otin suihin, ni tein vaa sitä eestaas liikettä, ku en oikein muusta tienny. Ja sit en oikein osannu kostuttaa kunnolla. Mut kyl seki kuulemma hyvältä tuntu. Sillon ku ottaa suihin ni kannattaa pitää toisella kädellä kokoajan varresta kiinni tai sit liikuttaa kättä samalla ees taas suun mukaan.

Kannattaa kysellä et mikä tuntuu hyvältä ja mikä huonolta. Ja sit ku huomaa et poikakaveri nauttii, ni sitä innostuu itekki kokeileen kaikkea uutta :)

Tuo oli nyt varmaa vähä sekavasti selitetty, mut toivottavasti tosta oli jotai apua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Joo ei kyllä kannata stressata :) Omakin kokemus on, että mitä tahansa sillä suullaan tekee niin kyllä tykätään :D Mullahan ei oo oksennusrefleksiä ni pystyy ottaan ihan kurkkuun asti koko vehkeen ja siitähän poikakaveri vasta kiksit saakin.