Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Synttärikriisi

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Nyt on pien synttärikriisi. Täytän 18 tammikuun puolessa välissä ja tällä hetkellä on vaan yks kaveri joka on varmasti tulossa juhlimaa mun kanssa. On tosin vielä 17, joten ei baariin asti jatkoille varmaan pääse. Kavereita mulla ei ole, vaan semmosia "tuttuja". Laitoin tänää aiemmin päivällä yhteen 20 henkiseen tyttöjen wa ryhmään "kutsun" mun synttäreille (oli just noita tuttuja) ja kaikki luki, mutta kukaan ei vastannut. Haistakoot sitte paskat. Pitääkö mun tosiaan mennä yksin baariin 18v synttäreinä????!?!!?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No herran jestas sentään! Kuka ensinnäkään käskee, että 18v synttärinä on pakko mennä baariin? Sinne ehtii kyllä myöhemminkin. Toiseksi, taidat olla melko lapsellinen jos haistatat heti paskat, kun kukaan ei tule juhliin. On toki surullista, jos kutsutu eivät edes ilmoita etteivät pääse, mutta itse arvostan yhtä hyvää ystävää kuin kourallista puoli tuttuja...