Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

täälläkin blogi

  • Keskustelun aloittaja henna--
  • Aloitettu
H

henna--

Vieraileva tähti
#1
Moikka! Täällä olis 18-vuotias naisenalku joka rustailee blogia omasta elämästään. Arkihömpän ja kuulumisien ohella juttua ja valokuvaa irtoaa mm. vaatteista, kengistä, unelmista ja ajatuksista. Kommentit ja lukijat otetaan vastaan ilolla ja avosylin, joten tervetuloa! :)

http://joyful--moment.blogspot.com

P.S. linkkailkaahan omiannekin!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
http://stressipallona.blogspot.com/

21-vuotiaan persoonallisen tytön laadukkaalla tekstillä ja kuvilla täytetty blogi, joka käsittelee muun muassa eräänlaista elämäntapamuutosta, matkustelua, musiikkia ja muuta elämää. Myös mielipiteitä ja asennetta löytyy!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
http://iina-amanda.blogspot.com/

Vasta aloittanut, ei siis vielä kovin paljoa sisältöä. Eikä nyt ole niinkään edes tapahtunut mitään raportoimisen arvoista. :) Mutta pääasiassa kertoo minkälaista on kausityöskentely. Ja joitain kuvia löytynee. Ja tullaan seurailemaan sitten muutenkin meikäläisen toisinaan hyvin tylsähköä elämää. :) Mut toki saa käydä ja melkein PITÄÄ käydä lukaisemassa läpi ja toki liittyä lukijaksi! :) Ja myös naamakirjaan tykkääjäksi. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Mun blogi löytyy osoitteesta http://ma-vida.blogspot.com

Blogissa kirjoittelen kaikesta maan ja taivaan väliltä, niin yleistä höpinää kuin muotiakin. Lukijaksi saa liittyä ja kommenttejakin laittaa! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
tapahtuipakerran.blogspot.com

sex and the city -elämää 22-vuotiaan tytön näkökulmasta.. :p