Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tärkeää! Merkin vaihdosta ja aloituspäivästä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen nyt kuukauden syönyt Yasmineita ja halusin vaihtaa matalahormonisempaan, ja terveydenhoitaja suostutteli Yazia. Valitettavasti tämä tuli vähän myöhään, sillä nyt on taukoviikon 4. päivä menossa. Noh, terveydenhoitaja suostutteli että joko pitäisin normaalin taukoviikon ja ottaisin vielä yhden kierroksen Yasminia TAI aloittaisin heti Yazin, mutta käyttäisin sen lisäksi kuukauden kondomia. Mutta varoitti, että hormonit menee ihan sekaisin, jos aloitan Yazin kesken taukoviikon. Itse tekisin mieluiten niin, että pitäisin normaalin taukoviikon ja aloittaisin sitten vasta Yazin (+kondomi), mutta terveydenhoitajan mielestä se pitäisi ehdottomasti aloittaa juuri tänään o_O otin siis viimeisen Yasminin sunnuntaina, eli neljäs päivä taukoviikkoa menossa..

Mitä nyt pitäis tehä kun jäi vähän epäselvä kuva että kummin ois järkevintä tehdä?!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa totella terveydenhoitajaa. Btw, aloitan itsekkin piakkoin Yatzit.

-chikika-