Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Täydellisen laukun metsästys

  • Keskustelun aloittaja chanon
  • Aloitettu
C

chanon

Vieraileva tähti
#1
Tuntuu, että täydellistä laukkua on mahdotonta löytää, joten päätinpä pyytää teidän apuanne! Kauppakeskuksissa on ravattu ja nettiä tutkittu vaikka ja kuinka... Kriteerejä laukulle on valtava määrä:- koko: korkeus n. 30cm, syvyys n. 18cm, leveys n. 45cm. Muoto "A4- tyylinen" siis.- materiaali: nahkaa tai keinonahkaa- värit: päävärinä musta, harmaa tai valkoinen, korostuksena voi olla muita värejä- kantohihnat: tulee ylettyä olkapäälle, ei saa olla tuplahihnoja (ns. toiset käsivarrelle ja toiset olkapäille), hihnojen tulee olla kestävät, ei mitään sentin ohuisia siis. Kiinnitys mielellään joillakin metallirinkuloilla (koska ovat kestävämpiä). - hinta: alle 150€ (eli merkillä ei väliä)- muuta: tulee olla vetoketjullinen ja mielellään jaettu sisältä useampaan lokeroon, ulkopuolella saisi olla pari taskua. Saisi olla "tukeva", ettei lössähdä kun laskee pöydälle, ulkonäöltään saisi olla aika simppeli. Esimerkiksi nämä MK:n "peruslaukut" ovat mielestäni todella kauniita ja jotkut, jopa kelpaa kooltaan, mutta hihnat näyttävät todella heikoilta ja hintaa on avain liikaa. Plussaa olisi tietysti myös se, että yrityksellä olisi ilmainen toimitus ja palautusmahdollisuus.Jos sulla on tylsää ja satut jostain tähän kuvaukseen viittaavan laukun löytämään, pistä linkkiä! KIITOS!