Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Töihin ulkomaille

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olisin kiinnostunut lähtemään hetkeksi töihin ulkomaille. Kohde ei ole vielä 100% varma, mutta eiköhän se tuonne Espanjan suunnille mene. Olen 20, kohta 21 vuotias tyttö.
Haluaisin kuulla kokemuksia niiltä jotka on joskus ulkomailla työskennellyt (myös kaverin kuulumiset käy). Minkä ikäisenä menit ja minne? Saitko helposti töitä? Ja millaisella kielitaidolla lähdit? Opitko uuden kielen? yms.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei!
Kiinnostaisi tietää, lähditkö töihin ulkomaille? Ja jos joo, niin minne ja löysitkö helposti töitä?:) Olisin kiinnostunut lähtemään ulkomaille ensi kesänä välivuodeksi, kun lukio on ohi ja kaipailisin tietoja ja apua!:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itse olin au pairina Tukholmassa. Perheen löysin helposti netin kautta ja sellaisen, mitä hainki. Ensin ajatelin Nordjobbariks mennä, mutta päädyin sitten au pairiks. Pari puolituttua on ollut Nordjobbarina useaan kertaan Ruotsissa ja molemmat on ollut tyytyväisiä ja kehunnut sen helppoutta.