Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

töissä glitterillä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
olen nyt melkein kaksi vuotta työskennellyt mäkkärissä ja vaikka työkaverit ovat ihania ja työajat joustavia jne jne, olen kurkkuani myöten täynnä itse työtä ja tarvitsen kipeästi vaihtelua.

tänään sitten (taas) aikani kuluksi selailin kaikenlaisten liikkeiden avoimia työpaikkoja, ja löysin avoimen myyjän paikan glitter-koruliikkeeseen. liike on vielä samassa kauppakeskuksessa kuin nykyinen työpaikkani, joten muutos ei olisi kamalan suuri, mutta ainakin pääsisin vähän erilaisiin hommiin kuin nyt...

haluaisin kuitenkin tietää vähän kyseisen liikkeen palkoista. nykyisellä palkallanikaan ei kauheasti juhlita, mutta olen sen turvin pystynyt maksamaan yksiöni vuokraa ja elelemään kohtuullisen mukavasti. syksyinen ulkomaanmatka kuitenkin söi säästöjä, joten jos Glitterin palkat ovat kauheasti vähemmän kuin mitä minulla nyt on, pelkään etten pysty maksamaan kaikkea. menettäisin myös yölisät, koska eihän glitter yötä myöten auki ole.. mutta silti houkuttelisi nyt kun tällainen tilaisuus olisi!

mitä luulette, kannattaako? ja jos täällä on joku kyseisessä liikkeessä tai edes samantapaisessa työssä niin olisi kiva saada ensi käden tietoa palkanmaksusta! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ite en oo Glitterissä koskaan ollu töissä mutta eiköhän siellä ihan normaalisti kaupan alan tessin mukaan mennä, eli tuntipalkka 9 ja jotain, la-lisä 4 ja jotain, sunnuntai tupla, iltalisä kans jotain 4-5 euroa..
Ja Glitteristä muuten sen verran että myyntihenkinen ihminen pitää olla jos haluaa siellä olla töissä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kun olin Arinalla, peruspalkkani oli 9,66e/h.(kalleusluokka 2) Iltalisä oli 0,97 per tunti ja lauantailisän suuruutta en muista.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ite oon ollu S-ryhmällä, ja siellä normipalkka 8,23, iltalisä 3,91, lauantailisä 5,16 ja sunnuntaisin tuplapalkka.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mä teen töitä Staffpointin kautta ja mulla palkat ja lisät on (kävin nyt siis ihan tarkistamassa):
perus: 9,68 €/h
ilta: 3,91 €/h
la: 5,15 €/h
su: tuplapalkka
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Myyjän palkka nousee yleensä sitä mukaa kuinka kauan on ollut myyjänä. Itse aloitin harjoittelijan palkalla joka oli vajaa 8e/h + lisät. Kun olin ollut vuoden niin palkka nousi myyjän palkaksi.
 
?

..

Vieraileva tähti
#7
Kannattaa katsoa kaupanalan tes, palkat näkyy suoraan siellä. Oisko se lähtöpalkka nyt 11,03€ ja nousee kokemuksen mukaan.
Glitteriä työpaikkana en suosittele. Henkilökunta ale ln hyvä mutta työpaikkana ei. Johdosta - esimiehiin asiat hoidetaan suhteellisen huonosti eikä työntekijöitä kuunnella. Itse olen ko firmassa työskennellyt sekä muilta työkavereilta kuullut täysin samat huomiot. Työntekijöitä ei arvosteta..
 
A

ahdingossa

Vieraileva tähti
#8
olisi kiva kuulla tästä enemmän. Olen aloittanut pari kuukautta sitten ja huomannut saman. Johdolta ei löydy mitään joustoa ja ei ole mahdollista toivoa vuoroja. Työhaastattelussa jätettiin kertomatta merkittävästi asioita joita asetetaan työntekijöille ja jatkuvasti pitäisi vaan myydä dollarit silmissä. Minulla on toinen työpaikka, joten olen harkinnut vahvasti glitterin työn jättämistä.