Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tökeröitä lausahduksia

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tänne voi jakaa ihmisiltä kuultuja ajattelettomia, loukkaavia tai muuten vaan mieleen jääneitä kommentteja :)
Itse olen 17.v ja olen raskaana. Muutama päivä sitten kahvilassa istuessa viereisessä pöydässä istui kaksi kukkahattumummoa. He supattivat pitkään minusta ja kommentoivat keskenään vatsaani. Lopuksi toinen mummoista totesi " toivottavasti tyttö tietää, mihin on ryhtymässä. Abortti kyllä taitaa olla jo liian myöhäistä. Vauvasta ei sitten voi luopua kuin vaikka koirasta".

Teiniäitinä kuulee kyllä vaikka mitä kommentteja, mutta tuo jäi mieleen kyllä mieleen...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kyllähän noita kuulee. Joillain ihmisillä tuntuu olevan elämäntehtävänä tallata muita että tuntisi itsensä jotenkin paremmaksi.

Itse inhoan tytöttelyä. Olen jo 20-v. mutta silti töissäkin kuulee vielä "hei tyttö käyhän hakemassa..". Inhoan myös lausetta "mutta sinäkun olet niin nuori niin et voi ymmärtää", vaikka ymmärrän varmasti paremmin kuin ne vanhukset.. ; )

Onnea vaavista! Ihanaa! : ) Älä anna kateellisten mummojen pilata iloasi!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Joo samaa mieltä, tytöttely on todella ärsyttävää. Ja kiitos paljon!