Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Talvi-iltojen ratoksi mukavaa tekemistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kerätään ihan kaikenlaisia juttuja mitä voi yksinään, ystävien tai vaikka oman kullan kanssa tehdä pimeinä ja kylminä talvi-iltoina. Sisällä kuin pihallakin. :>
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itse neulon tällä hetkellä pitkää kaulaliinaa yksikseni tai sit pelaan pleikka kolmosella littlebigplanetia, on muute hitsin hauska peli! sitä voi pelata moninpelinäkin, harjoittaa myös yhteistyötaitoja.. x) Lenkkeily on oman kullan kanssa pimeinä iltoina kivaa ja myös romanttista. Ja ööh.. Lautapelit kuuman juoman ja lettujen kera on oikein makeaa tekemistä! Nam. ;)
Onha näitä.. Kannattaa myös muistella mitä on perheen kanssa tehnyt pienenä, niit on kiva hyödyntää kullankin kanssa ja vähä soveltaa tietenkin! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
itselleni tulee mieleen aina pimeistä talvi-illoista piparit, joten minusta pipareiden leipominen olisi hauskaa tekemistä ja tietysti niiden kanssa lämmin glögi. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mulla on joku juttu siihen, että ennen joulua pitää saada kaapit siivottua! Mutta elokuvaillat huopiin kääriytyneenä, teekupillisen ja herkkujen kanssa on oivaa tekemistä. Viini-illat, valokuvienjärjestelyillat, ruuanlaittoillat..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Viime talvena tein paljon ristikoita ja ristipisto töitä sekä juurikin tuota 1000:n palan palapeliä. Sain sen kyllä yllätysnopeesti valmiiksi, vaikka oli hankala kuva! :eek: Alettiin miehen kanssa yhdessä tekemään palapeliä, mutta hänen hermot eivät riittäneet. Yleensä ollaan siis sohvalla, että mies pelaa ja minä teen ristipistoja ja koko aika keskustellaan. Lisäksi tietty ihanat ohjelmat televisiosta ja leffoja paljon ja yhteiset lenkkeilyt.