Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tampereen sinkkutytöt hoi!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Täällä 28-vuotias juuri pitkästä parisuhteesta eronnut tamperelainen tyttö. Etsin ystäviä samanlaisessa elämäntilanteessa olevista, sillä suurin osa nykyisistä kavereistani on parisuhteessa ja heistä ei juuri seuraa saa esim. viihteelle. Oon useamman vuoden viettänyt kotikeskeistä elämää ja nyt tuntuisi ihan terveeltä päästä taas ihmisten ilmoille ja tutustua uusiin ihmisiin. Olis ihan mahtavaa löytää hyvä porukka jonka kanssa jakaa niin ilot ja surut ja viikonloppuisin hullutella. Iälläs ei niin väliä, tärkeintä on hyvä asenne ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itselläni vähän samanlainen tilanne tällä hetkellä, ja sinkkuseura olis ihan tervetullutta :) seurustelevat kaverit ei paljon viihteellä viihdy nykyään... Miten suhun sais otettua yhteyttä?:) itte 24v nainen ja tampereelta myöskin.