Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tampereen ulkomaalaiset miehet ;)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Missä yökerhoissa Tampereen ulkomaalaiset miehet yleensä käyvät? Olen vasta muuttanut Tampereelle ja haluaisin tietää minne baariin kannattaisi suunnistaa :)
Kaikki asialliset kommentit on erittäin tervetulleita!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kuubassa vähän nuorempaa väkeä, Groovessa ja Volumessa sitten vähän vanhempaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kai niitä on vähän joka paikassa...uusimmissa paikoissa ainakin kuten Fat lady ja Ilona, näin oon kavereilta kuullu kun en ite käy yhtikäs missään... :D Parhaat ulkomaalaiset kylläkin löytää jostakin ihan muualta, ne kaikkein irstaimmat ja limasimmat (eli myös ällöttävimmät!) käy yökerhoissa kourimassa ja ahdistelemassa naisia... :D Ellet sitten halua yhden illan juttuja mutta pysyvämpää ulkomaalaiskumppania kannattaa kattella toisaalta :) Nimim. poikaystäväni on kuumaakin kuumempi afganistanilainen ja tapasimme koulussa ;D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Heh, hassua lukea vanhoja viestiketjuja! Nyt just tajusin miten paljon tästäkin "keskustelusta" on ollut apua! Nimim. Onnellisessa parisuhteessa Tamprelaisen tummaverikön kanssa :)
 
T

Tolga

Vieraileva tähti
#7
cattt" time="14.11.2011 klo 11:19 sanoi:
Missä yökerhoissa Tampereen ulkomaalaiset miehet yleensä käyvät? Olen vasta muuttanut Tampereelle ja haluaisin tietää minne baariin kannattaisi suunnistaa :) Kaikki asialliset kommentit on erittäin tervetulleita!
mä oon yksi niistä ulkomaalaisesta ,jos kiinostaa niin laita viestin tulemaan tybins@hotma..... ;D