Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tankotanssia harrastavat!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei! :) Olisin kiinnostunut tankotanssin aloittamisesta, mutta kenelle se sopii? Olen harrastanut ennen vatsatanssia. Olen kuitenkin aika rapakunnossa polven rasitusvamman vuoksi, eikä lihasmassaakaan ole. Niin, siis voinko aloittaa tankotanssin, vaikka en olekaan kovin urheilullinen?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En ole tutustunut tankotanssiin käytännössä, mutta olen ymmärtänyt, että sitäkin on olemassa monia eri tasoja aivan kuten vatsatanssia. Eli kyllä aloittelijoiden ryhmässä varmasti voisit kokeilla.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Moikka!
Ihanaa kun joku kiinnostunut tästä ihanasta lajista! Olen harrastanut tankotanssia kohta vuoden. Olen aikaisemmin ollut kilpa-cheerleader. Selkävamman takia jouduin lopettamaan ja olin 2 vuotta tekemättä mitään. Painoa kertyi ja kohta olikin pakko alkaa tekemään jotain. Kunto paskana jne. Aloitin ja rakastuin lajiin. Treenasin ja painoputosi.
Vastaus siis löytyy tekstistä. Kukatahansa voi aloittaa lajin. Jokainen tekee oman kunnon mukaan. Meidän ryhmässä nuorin on 16 (saanut vanhemmilta luvan)ja vanhin täytti 61 kuukausi takaperin. Painavin meillä on reilu 80kg ja kevyimmät noin 50kg.
Lihakset kehittyy mitä enemmän käyt tunneilla. Käy kokeilemassa! Useimmissa paikoissa voi käydä kerta maksulla tai jotkut myy "aloittelija-paketteja" :) Kerro sitten miten meni :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ei vitsi mullakin ollut himo aloittaa tankitanssi:) tällä pikku paikkakunnalla ole siiihen mahdollisuutta, mutta ehkäpä sitten jos syksyllä täältä muuttaa johonkin muualle:)! HALUAN aloittaa!