Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tatuoinneista

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen harkinnut tatuoinnin ottoa jo vuoden ja nyt olisi valittu kuvakin valmiiksi. Kuva tulisi yläselkään, ja siitä tulisi suhteellisen suuri. Onko teillä tatuoiduilla mieli muuttunut jossain vaiheessa kun kuva on hakattu ihoon, ettei olisi kannattanutkaan ottaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei ole ainakaan viellä :). Jos olet jo vuoden harkinnut, niin etköhän ole varma päätöksestäsi
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jossain oli, että pitäis kattoo vuoden ajan joka päivä sitä kuvaa pari minuuttia, ja jos ei vielä senkään jälkee kyllästytä, nii sit tuskin kyllästyy ikinä. Mut ku toi sun kuva oli vissiin aika iso, nii kannattaa olla tarkkana, että siitä tulee just sen näkönen ku haluut.
Itselläni on nyt ranteen sisäosassa (vai mikä ton nimi nyt onkaan) tekstiä puoli vuotta, enkä ole kyllästyny, päin vastoin!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
mulla on 4 tatskaa, enkä oo kyllästyny yhteenkään. mulla on ainaski silleen että siihen kuvaan tavallaan tottuu niin paljon ettei edes huomaa kun katsoo esim. peilistä, jos tajusit mitä tarkotan :D
 
G

glamnation

Vieraileva tähti
#5
Jos olet noin pitkään tatuointia harkinnut, niin et tule varmasti katumaan tai kyllästymään siihen. Ei vain kannata "kyseenalaistaa" myöhemmin sitä, että olisiko pitänyt ottaa joku muu kuva tai ei :D Kun kuva on jo selässä, siitä voi olla vain ylpeä! :)