Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

TCA:lla eroon aknesta ja arvista

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei,
tässäpä vähän vinkkiä aknen ja arpien selättämiseksi. Eli olen 26-vuotias, pahin akneikä alkaa luojan kiitos olla jo ohi, mutta ihoni on edelleen rasvoittuva, saan näppylän toisinaan ja ihohuokoseni ovat suuret etenkin poskipäissä. Lisäksi naama on ollut "kirjava" aknen jäljiltä, siis arpien peittämä. Olen ravannut kosmetologien hoidoissa, kokeillut ProActivit yms, mutta mielestäni hyöty on ollut vähäinen.
Olin jo pidempään suunnitellut TCA-kuorintaa, mutta lääkäreiden tekemät TCA-käsittelyt on aika kalleita, vasinkin näin opiskelijalle... Meinasin tilata Jenkeistä happoa, mutta kun en oikein kunnolla ymmärrä niitä englanninkielisiä sivustoja. Lisäksi vähän epäilyttää maksamisen kanssa kun pitäisi maksaa luottokortilla eli myyjälle pitäisi antaa luottokortin numero suoraveloitusta varten. En tiedä onko se kovin turvallista, jos katoaakin tililtä sitten kaikki rahat?
Tilasin suomalaiselta sivustolta (www.perfectskin.nettisivu.org) vahvaa happoa, jota sitten laimensin ekalle kerralla vedellä. Nyt olen tehnyt kaksi kuorintaa ja naama näyttää kyllä paremmalta entiseen verrattuna: ihon väri on tasoittunut ja kirkastunut (arvet näkyvät edelleen, mutta ei niin voimakkaina) ja otsassani olevat kaksi juonnetta on madaltuneet. Ekalla kerralla en huomannut merkittävää eroa entiseen vaikka iho vähän kuoriutuikin. Toisella kerralla kuoriutui jo paremmin ja uusi iho tuli paremmin näkyviin. Olen tosi tyytyväinen, aion jatkaa käsittelyjen tekemistä kotona. Puketti tuli viikossa ja hinta viitisen kymppiä. Ei tarvinnut antaa mitään luottokortin numeroita, tavallinen maksu tilille. Eli te jotka suunnittelette lääkärin käsittelyyn menoa, niin suosittelen kokeilemaan kotikuorintaa ensin. Minulla on toiminut ihan suht hyvin, tilasinkin tosin vahvinta happoa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
KIITOS! Vihdoinkin lupaavan kuuloista! Minulla on ollut arvet ongelmana jo tosi pitkään, monet itkutkin olen niiden takia itkenyt. Mikään meikki ei niitä ole ikinä peittänyt ja kesä oli pahinta aikaa.. Kosmetologi sanoi ettei niihin oikein mitään apua ole kuin ehkä joku mikrokuorinta (jota ei paikkakunnallani kukaan tee).
Mutta tätä happokuorintaa minun on pakko kokeilla! :) Toivon todella että toimii. Olen hävennyt kasvojani kauan, tuntuu että olen ainoa tämän ikäinen (20v) jolla on iho näin huonossa kunnossa. Iltaisinkin kun olen meikit pessyt pois, on pakko vielä laittaa peitevoidetta arpien peitoksi (en edes perheeni edessä voi olla täysin meikittä..)..
Nyt pistän tuotteen heti tilaukseen ja jään innolla odottamaan! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mahtaako tuo auttaa myös muuten punoittavaan ihoon?:eek:o Ihoni on ihan hirmuisen ohut, nii onko turvallista myös käyttää? Kiitos jos osaisit vastata :) !