Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

teinkö pahan virheen?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
onko ihan älytön hirvee kamala virhe jos suutelee /(tai enemmän...) ihastuksensa hyvän kaverin kanssa ja aivan hänen edessään? Ja siksi kysyn kun haluaisin siis valloittaa tämän ihastukseni uudelleen (meillä siis ollut aikaisemmin aika pitkää juttua mutta sitten se jotenkin jäi)

Syy miksi suutelin/ja paljon muuta) hänen kaveriaan oli se että olin vähän mustasukkainen ihastuksestani ja halusin "näpäyttää" häntä ja siis olin humalassa ja hölmä, kaveri tuli iskemään ja annoin mennä.. oonko mä nyt pilannu kaikki mahdollisuuteni ihastukseeni? D: tiedän se oli tosi tyhmää mut en tajua mikä muhun meni..

Ja tiedän siis ihastuksellani olevan minua kohtaan (vielä) tunteita,se aika mitä tapailimme oli aika intohimoista ja olimme läheisiä, tämä erkaantuminenkin tapahtui lähinnä ajan puutteen voksi. jutellessammekin tapauksen jälkeen, ei tosin siitä mitä tapahtui, niin hän silitti käsivarttani mutta taas kerran yritin olla huomioimatta sitä.. taidan sössiä todellakin mahikseni häneen :(