Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Teippipidennykset

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko kokemuksia teippipidennyksistä? Onko luonnolliset, rasittaako hiuksia paljon? Entäs voiko niitä värjäillä? Itse haaveilisin sellaisista, mutta värjään hiukseni kampaajalla noin joka toinen kuukausi, ja yleensä aina jotenkin eri väriseksi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mulla on ollut teippipidennykset kohta puolisen vuotta, tykkään tosi paljon! Tottakai vähän hiusta rasittaa, mutta itselläni ei ole mitään suurempaa ollut, en ole siis saanut aikaan kaljuja läikkiä päähän yms :) Käytin myös pari vuotta sitten clip on - pidennyksiä, mutta itsestäni ainakin tuntui että omat hiukset irtoaa päästä ja niitä oli vaikea peittää.. Nämä on paljon helpommat ja ihanan aidon tuntuiset! Minulla on vaaleat pidennykset ja ainakin näistä muutaman osion olen värjännyt tummemmaksi ja hyvin on tarttunut väri :) Toivottavasti tästä oli apua! =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Eiköhän se kampaaja tiedä kuinka on paras tehdänton värjinvaihtelun kannalta?