Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tekemistä poikkiksen kanssa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka, en tiie onko muil tämmöttää onkelmaa, mut mee ei vaa millää keksitä tekemisii. käyvää noin kerran viikos elokuvis, siihen se sitten jääkin, muuten ollaan aina kotona ja tietty koiraa viedään ulos yhdessä . Mitä te muut teette poikkiksienne kanssa? kaikki ideat tervetulleit.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa kokeilla elokuvien kattomista kotona, paljon halvempaa kun leffateattereissa, plus että voitte yhdistää siihen vaikka ruoanlaittoa ja muuta kivaa!
Me poikaystäväni kanssa usein lähdetään kävelemään ympäri kaupunkia ja jutellaan samalla kaikesta mitä mieleen tulee. Käydään huviksemme kaupoilla katselemassa esim. vaatteita tai jotain muuta, vaikka ei ostettaisikaan mitään. Usein myös makoillaan sängyllä kaksistaan, katsellaan toisiamme ja jutellaan. Ruoanlaitto on myös tosi hyvä keino "kuluttaa aikaa". Kannattaa kokeilla käydä vaikka keilaamassa tai urheilemassa yhdessä, mikäli tollasesta tykkää! :) Myös pienet reissut piristää päivää, vaikka sitten ihan oman kaupungin sisällä. Joskus kevään/kesän/syksyn tienoilla voi lähteä esim. johonkin piknikille tai rannalle oleskelemaan tms. :D
Vaikee ehdotella mitään erikoisempaa, kun ei tiedä yhtään millaisia ihmisiä sinä ja sun poikaystävä ootte. Mutta tossa nyt oli jotakin! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
riippuen kans vähän minkä ikäsiä ootte :)
Jos ootte yli 18v nii voitte käydä baarissa yms. Muuten voitte vaikka saunoa yhessä, tai katella vaan TV:tä ja jutella mitä nyt tulee mieleen niistä ohjelmista. Tai jutella muuten vaan, niinkun jo anonyymi sano. Esim tulevaisuuden suunnittelu on tosi kivaa hommaa :D Meillä oli ennen ku mies lähti inttiin nii kans tapana hengailla välillä kahestaan ostoskeskuksessa viettämässä aikaa, lähinnä sen takia että se oli sopivasti meiän molempien kotien välissä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
ollaan 20-vuotiaita, joten kauppakeskuks hengailu ei enää hotsita-leffoi ollaan kateltu mutta ei niitäkään aina jaksa. keilaamassa käytiin kerran, mutta pieni paikkakunta niin joutu mennä viereiseen kaupunkii sitä varten. :/