Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

tietoa pms-oireista?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
elikkäs, olen kuukautisten aikana ollut ennen masentunut ja erittäin pahalla tuulella. Jatkuvia epäonnistumisen tunteita ja vihaa koko elämää kohtaan. Ajoittain pelännyt että olenko vaipumassa masennukseen. Vuosi sitten aloin käyttää evra ehkäisylaastareita ensimmäisenä hormonaalisena ehkäisynä, suurimmaksi osaksi pahojen maha/selkäkipujen vuoksi menkkojen aikana. Laastarit ovat nostaneet näitä mielialan vaihteluja merkittävästi. Poikaystävän kanssa kauheat riidat joka kuukausi n. 1-2viikon ajan, koska suutun aivan mitättömistä asioista, vihoittelen ja saatan itkeä monta päivää ja tunteja päivässä!kaikki menee päin mäntyä ja kyseenalaistan koko suhteen merkitystä joka kerta. Jälkeenpäin harmittaa ja ihmettelen itsekkin mitä oikeen oon ajatellu. Pikkuhiljaa alkanut paikantamaan että syynä saattavat olla pms-oireet. Alkanut tuntumaan että ei elämä voi mennä näin, koko ajan huonolla tuulella ja tuntuu ettei mistään saa revittyä iloa. Ajoittain taas tuntuu elämä oikein makealta, mutta ne pätkät eivät kovin kauaa kestä. onko kellään kokemuksia lääkityksistä tai hoidoista? pitäisikö gynekologin kanssa jutella? kaikki kokemukset/neuvot tervetulleita :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Parhaiten saat tietoa kun juttelet lääkärisi kanssa ja nopeiten saat apua mikä sinulla nyt ikinä onkaan, kun puhut lääkärin kanssa niin hän voi tehdä diagnoosin ja antaa keinon siihen mikä sinulla nyt ikinä onkaan :))
Toivottavasti saat pian selville mikä on :) Stemppiä!