Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

toka kerta ja taas verta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
tuohon on vähän hankala vastata :)
Eiköhän se siitä lopu.. Kysy terkkarilta.
Mun mielestä ihan normaalia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kannattaa käydä gynekologilla/lääkärillä kysymässä asiasta. Itse kävin ensimmäisen yhdynnän jälkeen gynellä koska huolestuin myös itse siitä kun vuosin verta pikkusen mutta huoleni olivat turhia. Minulla oli ekasta kerrasta jäänyt sisälleni immenkalvon osia, jotka lähtevät itsestään pois ajan kanssa valumalla tai seuraaavien kuukautisten yhteydessä mutta gynekologi voi ne putsata pois jo vastaanotolla. Itse odotin kuukautisten tuloon saakka. Ja kun en enää seuraavilla seksikerroilla jännittänyt enää niin paljon kuin ekalla kerralla, niin vuoto loppui kolmanteen kertaan. Suosittelen hyvää esileikkiä ennen yhdyntään ja liukastetta mukaan myös. Mitä paremmin molemmat rentoutuvat niin sitä helpompaa/mukavampaa se kummallekin on.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Itse vuodin ensimmäisellä kerralla todella paljon verta, sama toistui noin neljän ensimmäisen yhdyntä kerran aikana. Kävin gynellä kysymässä asiasta, siellä minua informoitiin, että joillain naisilla immenkalvo on yksinkertaisesti niin paksu että se saattaa ns. arpeutua ja siksi vuotaa useamman kerran. Myös joidenkin naisten kohdun napukka on herkkä vuotamaan joillakin. saatat huomata joskus pinkihtävää vuotoa lakanoissa yhdynnän jälkeen.