Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tosi ystävää Helsingistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei,
olen 27 -vuotias töissä käyvä ja avoliitossa oleva nainen. Muutin muutama vuosi sitten Helsinkiin töiden perässä ja ystävät jäivät vanhalle paikkakunnalle. Etsin todellista ystävää elämään jonka kanssa voi nähdä arkisin töiden jälkeen, käydä lenkillä, soittaa kun jotain maata mullistavaa tapahtuu tai ei ole tapahtunut yhtikäs mitään, nauraa tai olla hiljaa, viettää tyttöjeniltoja räkä-verkkareissa tai shoppailla jne. Itse en baareissa ole käynyt vuosiin, tykkään enemmän leffailloista hyvän ruoan parissa tai ihan vaan muuten hyvästä seurasta nauttien, luonto ja kauneudenhoito ovat lähellä sydäntä. Minulla on pieni cotton-neiti ja sen kanssa tuleekin lenkkeiltyä päivittäin. Laita s.postia jos olet samoilla linjoilla: wellbeing414@gmail.com