Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

touhutipoista raskaaksi??

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs.. Tuli viime yönä harrastettua seksiä ilman ehkäisyä. Mies ei tosin käyny mun sisällä kun vaan pari työntöä ja ei siis lauennut sisääni.. Ja ei se ollut kyllä lähelläkään laukeamista kun lopetettiin. Kannattaakohan huomenna hakea jälkiehkäsy?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kannattaa! Itsekin otan aina kaiken varalta jälkiehkäisyn, vaikka loppuun asti ei olla päästykkään.. ja eihän siitä pillerin ottamisesta mitään haittaakaan ole! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Viikko sit tuli kännipäissä harrastettua ventovieraan kanssa..kaiken lisäks ilman kortsua. Pieni ahdistus päällä! Meen kuitenki nyt riskillä, ja jään odottamaan menkkoja :eek: Mies ei lauennut kuitenkaa sisään, ja edellisenä iltana oli just menkat loppunu, joten riski tulla raskaaks on periaattees 50% :D