Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tubulaariset rinnat

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
http://www.google.com/imgres?q=tubu...&tbnw=199&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:16,s:0

Rintani ovat olleen kuvankaltaiset 11-vuotiaasta saakka. Olen nyt 16, melkein 17-vuotias. Harkitsen korjausleikkausta, mutta en usko vanhempieni hyväksyvän sellaista. Korjausleikkauksessa rintoihin asetettaisiin implantit.
5 vuotta vanhemmalla siskollani on myös tubulaariset rinnat, mutta ne ovat C-D kokoa ja siksi aivan erinäköiset kun minun.
Kyseessä on kai kehityshäiriö, vaikka ennen luulin että jokaisella nuorella on aluksi kuvan kaltaiset rinnat.

Vai onko jollakin samallaisia? Minkä ikäinen olet?

Onko kukaan käynyt leikkauksessa? Paljonko maksoi, korvasiko kela ja missä kävit?

Onko jollakulla ollut kuvankaltaiset tissit nuorempana, mutta nyt vanhempana erilaiset?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ja lisäyksenä vielä; rintani ovat musertaneet itsetuntoani mielettömästi. En voisi kuvitellakaan olevani kenenkään edessä alasti.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mun rinnat tais näyttää VÄHÄN samalta sillon ku ne alko kasvaa(neljännellä luokalla), mutta nyt kun olen jo 19, niin ne ovat jo normaalit. : DDD Ne eivät siis todellakaan kauaa näyttäneet tuolta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hep! Mulla on ollut tubulaariset rinnat. Voin kertoa heti alkuun, että vaikka itse pidin niitä aina kamalina ja oksettavina, en kuitenkaan vältellyt alastomuutta eikä kukaan koskaan sanonut niistä mitään negatiivista. Kaverit tai tuntemattomat ei tuijottaneet oudosti saunassa tai pukuhuoneissa, eikä miehet kommentoineet mitenkään ikävästi tai vältelleet rintojeni koskettamista. Älä anna tubulaaristen rintojen rajoittaa elämääsi.

Itse en siis antanut rintojen vaikuttaa elämääni, mutta en myöskään vuosien yrittämisenkään jälkeen oppinut koskaan pitämään niistä. Ihmisellä on vain yksi elämä, ja minulla on mielestäni tämän elämän aikana oikeus katsoa alasti peiliin ja tykätä näkemästäni, joten 25-vuotiaana menin leikkaukseen.

Suosittelen sinua kuitenkin odottamaan ainakin muutaman vuoden, sillä rinnat voivat kehittyä vielä 20-vuotiaanakin. Lisäksi leikkaus on iso operaatio, jota kannattaa harkita tarkkaan. Oletko valmis myöntämään käyneesi leikkauksessa? Se on asia, jota tuskin pystyt salaamaan keneltäkään, joka näkee sinut alasti ja/tai koskettaa rintojasi.

Kelakorvauksia en edes kysellyt, leikkaus Tukholmassa maksoi n. 7000 euroa. Minulle tosin ei riittänyt se, että laitettiin silikonit, vaan rintani olivat myös niin roikkuvat, että tarvittiin täydellinen kohotus. Ilman kohotusta operaatio tuskin on ihan noin kallis. Helsingissä olisi maksanut 12000 euroa, siksi menin Tukholmaan (+ Ruotsissa on osaavampia plastiikkakirurgeja).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mullakin on tollaset tubulaariset rinnat ja täytän vasta 16.. Mun vanhemmat ei ota asiaa vakavasti mut tän takia en oo halunnu mennä esim. uimahalliin ja oon joskus jo vakavasti harkinnut itsemurhaa.. mut mitä vois tehdä ku ei oo rahaa ja vanhemmat ei suostu leikkaukseen? en mä jaksa enää kauaan olla tällänen et joka kerta ku tuun suihkusta ja nään peilin niin alan itkemään.. :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
En ihan ymmärrä, minkälaiset tällaiset tubulaariset rinnat ovat. Tuon malliset, mutta ovatko ne sellaiset, että kylmässä nännit voivat olla kovat ja rinnat ihan nätit ja lämpimässä rumat?
Minun rintani ainakin muuttuvat lämpötilan mukaan, en tiedä onko se normaalia :eek:
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Mulla on vähän samanlaiset tissit! Oon 18, eikä nää kyllä oo mihikää muuttunu vuosien varrella :D Tosin omaan C-D kupin, eikä nännipihat törrötä ihan noin paljoa, mutta nännit on pienet :( Tosin nekin tulee esille kylmässä, ja kylmässä koen että mun tissit on ihan ok-näköset. Mut oon aatellu ostaa Avent Nipleten, jos sillä sais nännit isommiks niin vois sanoo että olisin melkeinpä tyytyväinen. Itekkin oon monta kertaa masistellut tissien takii mut ihan turhaan, poikaystävä on auttanu mun itsetuntoon ja tykkää mun tisseistä ja joskus kutsuu niitä pornoleffatisseiks :D:D

Omat rintani näyttävät _suunnilleen_ tältä:
http://www.cosmetic-md.com/breast/unequal-and-tubular/patient-87/
ja en oo ikinä kuullukkaa mistää tubulaarisista rinnoista, et kiitos sulle nyt tiedän miks mulla on tällaset :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Joo, kärsin samasta ongelmasta. Olen 15-vuotias tyttö melkein 16. En tiedä yhtään mitä tehdä! Rintani ovat hirveän näköiset ja muilla ystävilläni on kauniit rinnat. Ajattelin että kun olen 18-vuotias niin kävisin leikkauttamassa rintani mutta en vielä ole ihan varma.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Mun tissit näyttää kans rumille kylmässä ja on vielä paljon kamalammat nuorena. Joskus yläasteella idiootit pojat haukkui pikkutissiksi sun muuta. Oon sen takia käyttänyt pelkästään peittäviä paitoja tosi vanhaksi asti enkä oo tykännyt mun rinnoista oikein koskaan. Nyt 25-vuotiaana, kun en oo enää semmonen hirmu laiheliini, niin rinnat näyttää paljon paremmilta. Oon myös löytänyt miehen joka pitää mun rinnoista sellaisina kuin ne on. Kyllä kaikenlaisille rinnoille löytyy omat faninsa.
Silikoneja ei todellakaan kannata ottaa heti 18-vuotiaana. Hirmu monet jotka siinä iässä ottaa tatuioinninki katuu sitä ja joutuu joko peittää tai poistaa sen... Toki hyvin maltilliset max c-kupin silikonit saattaa olla ok, mutta sekin on niin iso rahanmeno, että kannattaa kyllä miettiä erittäin huolella missä ne ottaa ja mitä jos jokin menee pieleen. Mulla on tosiaan rinnat itsellä kasvanu 2 kuppikokoa vielä sen jälkeen ku täytin 20. Siksikin silikonit saattaa olla lopulta täysin turhat, koska suurempina rinnat näyttää ihan erilaisille.
Toki jos lääkäri diagnosoi tubulaariset rinnat, niin ne voi saada suomessa julkisella puolella korjautettua ja saada kelakorvausta. Tämä ei siis ole mahdollista, jos on pelkästään pienet rinnat. Silloin siis rinnoissa on todettu kehityshäiriö joka aiheuttaa oikeasti erittäin poikkeavan muodon. (Googlettamalla löytyy kuvia) Tuossa lisätietoa: http://www.dietz.fi/fi/toimenpiteet/tubulaariset-rinnat
Loppuun on pakko muistuttaa, että itse vihasin muutenkin ulkonäköäni siinä 13-17-vuotiaana. Hiljalleen sitä on alkanut kuitenkin keskittyä elämässä tärkeämpiinkin asioihin. Kuitenkin sillä miltä vaikka rinnat näyttää on todella pieni merkitys muun elämän kannalta. Miehet ei valitse tyttöystäväänsä pelkkien rintojen perusteella. Meissä kaikissa on paljon muutakin. Kannattaa keskittyä muistamaan, että jokaisessa on jotain kaunista. Vaikka sitten silmät, hiukset tai mitä tahansa, puhumattakaan sisäisestä kauneudesta. Rinnat tuskin edistää työn saamista, opinnoissa menestymistä tai älykkyyttä jne.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Oon pitäny rintoja aina normaalina. Nyt tuli ihan hirvee olo:( ku näin kuvan. Rintoja ei oo kukaan poikaystävistäni moittinut mut nyt ku näin ton kuvan minkä laitoit ja tajusin et mulla on samanlaiset niin itsetunto on nyt täysin musertunut.
 
E

Emilia_88

Vieraileva tähti
#11
Kannattaa oppia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. En väitä, etteikö saisi omasta ulkonäöstä huolehtia, mutta maailmassa on paljon suurempiakin murheita, kuin se, miltä rinnat näyttävät. Uskon, että kukaan ei tule moittimaan rintoja. Kun itse pitää itsestään,niin se riittää jälkeen näkyy myös muille.
Olet nuori vielä, joten rintasi ulkonäkö tulee muutoinkin muuttumaan elämän varrella. Minulla oli sinun ikäisenä myös rintojen ulkomuodon kanssa ongelmia,mutta sen jälkeen ne kasvoivat ja muuttuivat vielä, joten älä vielä huoli.
Kukaan meistä ei ole täydellinen ja aina jotain puuttuu,mutta jos sinulla on muutoin elämä mallillaan, niin älä hyvä ihminen käytä aikaasi murehtimuseen.
Ihmissuhderintamalla ei tärkeintä ole ulkomuoto, vaan fiksu mies arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet ja jos hän ei rintoja hyväksi-silloin hän ei ole kypsä eikä sinun arvoisesi. Mies seurustelee sinun kokonaisuutesi kanssa-ei rintojen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Minulla on ollut hieman vastaavan näköiset rinnat. Nyt vasta sain tiedon miksi niitä kutsutaan ja eksyin tänne. Olin aikoinaan hyvin pettynyt siihen, etteivät rintani paljoa muuttuneet, vaikka aikuistuin. Nyt olen saanut kaksi lasta ja imettänyt niillä. Toisella rinnalla imettäminen oli vaikeampaa ja vauva raivosi, kun maitoa ei tahtonut tulla. Rintojen muoto muuttui jossain määrin raskauden ja imettämisen myötä. En ole enää hirveästi miettinyt näitä rintojani. Ne ovat osa minua ja aivan varmasti yhtä herkät kosketukselle kuin muut rinnat ja niiden kautta saa ihan kivoja viboja kun niitä koskettaa. Olen samaa mieltä, pitää oppia hyväksymään itsensä sellaisen kuin on. Me ollaan kaikki hieman erilaisia, eikä kukaan ole "täydellinen". 
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Ajattelen samoin, olemme yksilöitä. Minunkion rintani olivat pienet, en itse sitä tiedostanut, mutta miehen iva sai huomaamaan. Sain hyvin imetettyä kolme lasta ja nyt vuosikymmene  jälkeen ovat c- kupiset ja mielestäni painavat. Siis naiset kärsivällisyyttä, kyllä se siitä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Itelläni on tubulaariset rinnat. Ei sitä oo mitenkään erikseen diagnosoitu tms mut kyl oon ite huomannu asian ku näyttää täysin samalle kun noissa kuvissa.
Ahdistaa ajatella kun joku joskus näkee mut alasti ja näkee mun rinnat. Uimahlliin menemistä en edes harkitse enkä pysty edes kaverilla olla yötä ilman rintikoita, koska kaikilla muilla on kauniin pyöreät ja normaalit rinnat. Joudun muutenkin käyttämään push up rintsikoita ettei kukaan huomaisi tätä.
Ajattelin et kertoisin asiasti nyt tässä joku pv äitille et voisin alkaa puhumaan hänelle asiasta ja leikkauksista. Olen ollut aika varma että haluan 18 vuotiaana mennä rintojen korjaus leikkaukseen jo pitkän aikaa ja iste olen ajatellut rasvansiirtoa koska sillä voisi saada aikaan luonnollisemman tuloksen.
Olen 15-vuotias ja rintani ovat olleet tälläiset siitä lähtien kun olin 11 ja rinnat alkoivat kasvaa. Kuppikokoni on aina ollut 75a.
Asia vaikuttaa joka päiväiseen itsetuntooni suuresti.
 
L

LM

Vieraileva tähti
#15
Rinnat kehittyvät päälle 20v asti, joten ei sitä oikeastaan kannata leikata kuin päälle 20v ja painon pitäisi myöskin olla vakaa eikä ylipainoa
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Voi kun olisikin tuollaiset rinnat kuin tuossa kuvassa. Ne eivät edes ole tubulaariset vaan normaalit rinnat!
Itselläni on se häiriö ja niistä tosissaan näkee että pieleen on mennyt ja pahasti. rintakudos puuttuu kokonaan alapuolelta ja nännipihoista puskee se kaikki rintakudos ulos, eli siis ne ovat todella suuret ja kipeät pallot jotka roikkuvat tuossa rintakehällä. Itse nännejä ei ole ollenkaan.
Näyttävät pieneiltä peniksiltä joissa on helvetin iso terska.
Olen tuskaillut teinistä asti tätä ja nyt olen 31 vuotias eikä ne mihinkään muuttuneet. Parisuhdekin kriisissä jatkuvasti rintojeni takia kun ne ovat mulle niin vaikea asia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Niin ja en siis pysty käyttämään rintaliivejä koska ovat tubulaariset.