Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tuhmat tekstarit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli minkälainen olisi hyvä "pikkutuhma" tekstari poikaystävälle kesken työpäivän? Onko teillä kokemuksia ? tai ehdotuksia?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No minä ja poikaystäväni saatetaan aina välillä tekstailla tuhmia keksne työ-/koulupäivän. Ja minä itse tykkään joskus kirjoitella englanniksi tuhmia viestejä.

Mut ensinnäkin, miten kukakin määrittelee sanan: "pikkutuhma". Koska käsityksiähän on monenlaisia ja kaikkiin ei kovin rivot jutut iske.

Mutta siis esimerkiksi vaikka joku tämmönen: "Hei kultaseni. Mua panettaa ihan hirveesti nyt, haluun sua niin paljooon. Oltaisiinpa nyt kotona kahdestaan, voisin ratsastaa vaikka kokonaisen tunnin, ei totisesti olisi kuivuudesta tietoakaan, oot niin seksikäskin että ah grrr.. Nähdään työpäivän jälkeen makkarissa, hihii... ;) <3"
 
T

Teebo

Vieraileva tähti
#3
Omat tuhmat tekstarit on samanlaista tekstiä, kun tuhmien puhuminen face to face. Kirjoittaa vaan siitä, mitä haluais tehdä toiselle, mitä haluais että toinen tekee itselle, ja miltä se tuntuu =) Mikään ei piristä työpäivää samalla tavalla, kun seksiä tihkuva tekstari -niitä on kiva kirjoittaa itsekkin =D