Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Tuoksut Tallinnasta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Näin, Tallinnasta hajuvesiä :) kiinnostaisi tietää, että maksavatko yhtä paljon kuin Suomessa? Laivalta ostaessahan on muutaman euron halvempi, mutta kiinnostaisi tietää miten on maissa. Ja missä päin kannattaisi hajuvesiä käydä edes katsastamassa.

Itse toki kävin Tallinnassa viimeksi kaksitoista vuotiaana, joten vuosia on karttunut tästä reissusta, siksi tarvitsisin hieman apua teiltä. Varsinkin kun olen varma, että täältä joku on siellä käynyt useammin :)

Sitten yksi aiheeseen liittymätön kysymys. Eli tietääkö kukaan, myydäänkö Escadan Sentiment - tuoksua missään? Löysin erään nettikaupan, mutta ei vaikuttanut kauhean viralliselta ja tilaus tuntui liian vaikealta :D huuto.net taas ei tunnu omaan korvaan kauhean luotettavalta.

Kiitos kuitenkin kaikille jotka jaksaa/viitsii vastata jompaan kumpaan kysymykseen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ainiin unohtu mainita, että lähinnä Juicy Couturea kaipailisin omien tuoksujeni joukkoon.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Muista ostaa hajuvetesi "kunnon" paikasta! Itse ostin Tallinnasta hajuveden ja kun kotona avasin paketin ja haistoin itse itse tuotetta, petyin suuresti. Liikkeen hyllyssä oli näytepullona ilmeiseti sitä oikeaa hajuvettä ja itse myynnissä oleviin pulloihin oli laitettu jotain kamalaa kärpäsmyrkkyä :< Hukkaostos...