Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Turkulaiset huomio! :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa!

Täällä kirjoittelee 21-vuotias avoliitossa elelevä opiskelijatyttö, joka on kokenut olonsa täällä Varsinais-Suomessa kovin yksinäiseksi viime vuoden aikana. Muutin siis opiskelujen takia ja miehen perässä Turkuun "kaukaa" Keski-Suomesta ja vaikka opiskelujen kautta olen muutamiin ihmisiin tutustunutkin, ovat he jääneet aika lailla "hyvänpäiväntutuiksi" ja ihmisiksi joihin törmään vain opiskelujen merkeissä. Ajattelin nyt siis tänne avata keskustelua, josko löytyis "kohtalontovereita" ja halua tutustua uusiin ihmisiin! :) Tykkään itse liikunnasta, shoppailusta, musiikista ja ylipäänsä kaikesta rennosta ja monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta, jota on tullut jo hiukan liikaakin yksin harrastettua. :/ Mailailkaa tai laittakaa yksityisviestiä! :)

kriju06@gmail.com