Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Työkaveriin ihastuminen!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli olen siis korviani myöten ihastunut työkaveriini,enkä tiedä kuinka toimia.Mies työskentelee ravintolassa(ovimiehenä) ja itse olen myös kyseisessä ravintolassa töissä,olen aloittanut ko. paikassa vasta vuoden alussa,eli olen suht uusi naama vielä.Näemme vain viikonloppuisin,vaihtelemme sanoja silloin tällöin ja hän jututtaa minua usein ja vaikuttaa jopa kiinnostuneelta,mutta kyseessä saattaa olla myös perusystävällinen käytös "uutta työntekijää kohtaan." Olen täysi susi näissä tulkitsemisasioissa,joten kysyisinkin nyt neuvoa,kuinka selvittää ns.mahdollisuuteni mieheen,ilman että työnteosta tulisi kiusallista(jos mies mahdollisesti ei olekaan kiinnostunut)Itselläni on niin vahvat vibat kyseistä miestä kohtaan että omalta puoleltani asia on aika selvä.Sen verta tiedän,että mies on sinkku.Olisin todella kiitollinen,jos kukaan viitsisi neuvoa minua tässä tilanteessa.