Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uunituore ulkomailla asuvan 20+ vuotiaan blogi :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Juuri aloittanut blogin kirjoittamisen, käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa ulkomailla asuvan 20+ vuotiaan blogi, jossa kirjoitan matkustelusta, muodista, kosmetiikasta, ruoasta ja arjen kommelluksista laidasta laitaan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Mulla ei kauheasti muotijuttuja ole (päivän asut on yleensä yliopiston urheiluvaatteet) Opiskelen siis Englannissa liikuntatieteitä! Blogi täynnä sattumia ja tapahtumia sekä tarinoita hullusta arjesta sekä älyttömästä kämppiselämisestä neljän pojan ja yhden tytön kanssa opiskelija-asuntolassa!
 
http://whatland.blogspot.co.uk/
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
http://alwaysabroad.co/Olen Lontoosta vastikään takaisin Helsinkiin muuttanut 23v tyttö. Italialainen poikaystäväni pitää huolen siitä, että reissaan enemmän kuin ehdin käydä kotona! Tervetuloa seuraamaan värikästä matkailublogiani! :)