Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusi muotiblogi, linkittäkää omiannekin tänne!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Parikymppisen, lapsuutensa Tanskassa asuneen luonnonblondin muotiblogi jättichihulla maustettuna, käykää kurkistamassa!
Jos tykkäät blogistani niin olet enemmän kuin tervetullut kommentoimaan ja liittymään lukijaksi :)
http://siiriliinu.blogspot.com/
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Kiva kun olette käyneet katsomassa! :) Tosiaan vasta muutaman päivän ollut elossa mun blogi niin on vielä alkutekijöissä mutta käivjöitä on jo 1000 päivässä niin eiköhän tästä ihan hyvä tule :)
 
M

milperi93

Vieraileva tähti
#8
http://thewayshe.blogspot.com

18-vuotias opiskelija keski-suomesta kirjoittelee arjesta, viikonlopuista, opiskelusta, muodista jota seuraa, pukeutumisesta, parisuhteesta ja ajatuksista joita pään sisällä liikkuu :) Pyrin tekemään monipuolisia postauksia vähintään 2 kertaa viikossa, mutta yleensä tulee joka toinen päivä postaus. Teen myös toivepostauksia ja yms. Blogiani seuraa tällä hetkellä 77 lukijaa ja lisää otetaan ilomielin!

Joten käy ihmeessä tutustumassa, jättämässä kommentti ja liity lukijaksi! Pari ekaa postausta ei kerro kaikkea, joten kehoitan selailemaan ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Yks teistä sai musta heti lukijan :) Ihania nuo teidän kaikkien kuvat ja mukavia lukea. Tervetuloa vierailemaan myös mun blogissa http://mansikka-tytt.blogspot.com/ 20-kymppisen naisen postailua oman elämänsä vaiheista, shoppailuista, kavereista, biletyksestä, urheilusta yms. :) Kaipaisin uusia lukijoita <3 ja kommentteja! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Moikka :) Olen 19-vuotias ja kirjoittelen blogiini vähän sitä sun tätä. Rakastan matkustamista, kenkiä, shoppailua ja kaikkea naisellista, joten juttua niistä tullaan näkemään eniten :)

Olisi kiva päästä kuulemaan muidenkin mielipiteitä blogissa vilahtavista asioista, joten uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita!

http://the-nomi.blogspot.com/