Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia ihmisiä elämään :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Täällä uusia tuttavuuksia,kavereita ja toivottavasti niitä tosi ystäviä kaipailee,tällä hetkellä sinkkuna elävä naisen alku pääkaupunkiseudulta,koska ikä on vain numeroita heitetään nyt vaikka että ikähaitarilla 23-35 ihmisiä etsiskelen elämääni:) Olen vuosia sitten muualta tänne suunnille muuttanut jo,mutta vaikka olen kyllä uusiin ihmisiin tutustunut työn tai harrastusten kautta,niin ehkä sosiaalinen piiri ympärillä voisi olla vähän isompi ;) Varsinkin kun tuntuu että monilla on jo perhettä tms mitkä tekee aina vähän haasteellisemmaksi kavereiden näkemisen.Käyn tällä hetkellä kokopäiväisesti töissä ja harrastan kohtuullisen aktiivsesti salilla treenaamista.Välillä tulee myös juhlittua,mutta nykyään harvemmin mutta välillä on kiva ihan kunnolla juhlia.Olis kiva löytää seuraa keikoille,leffaan,ostoksille,kokeileen erilaisia harrastuksia jotenkin tuntuu että esim.uusia liikunta juttuja olisi kiva lähteä kokeilemaan jonkun kanssa eikä yksi.Ja sitten ihan ihmisiä joiden kanssa viettää aikaa ja tehdä niitä "tyttöjen" juttuja eikä jokaista näkemistä tarvisi suunnitella kuukausia etukäteen.   heitä sähköpostilla :) manteli999@luukku.com