Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia kavereita Hyvinkää-Lahti väliltä :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon 19v tyttö Riihimäeltä ja aattelin jos löytyis muita tältä alueelta jotka haluis saada uusia kavereita?:) Ois kiva löytää kavereita joiden kanssa vois käydä esim. shoppailemassa,kahvilla,leffassa tai baarissa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Täältä löytyy yksi uutta kaveria etsivä :D Olen melkein 21-vuotias hollolalainen (kunta Lahden kupeessa) tyttö. Itsekin kaipailen baari/shoppailu/kahviseuraa, olen itse asiassa aiheesta tehnyt oman keskustelunkin, joka siis löytyy täältä http://www.cosmopolitan.fi/forum/yleinen-keskustelu/12020-Ystavia-Lahdesta----.html

Pistätkö mulle vaikka sähköpostia jos kiinnostaa, en jostain syystä ole päässyt yli kuukauteen katsomaan profiiliani, joten yksityisviestit tuskin tulee perille. elisa.pauliina@gmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
oon itse Lahesta ja mua kiinnostaisi tietää, kun sanotte, että etsitte uusia ystäviä, et johtuuko siitä et ei oo paljon kavereita vai että niillä ei riitä aika vai mikä?
siis ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn:) oon vähän arka ihan suoraan kirjottelemaan jollekin ventovieraalle niin olisi kiva tietää vähän taustaa asialle:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Hei, olen 21-vuotias leidi myöskin Riihimäeltä ja viestisi osui silmääni, sillä olen itsekin hiljattain polkaissut ystävänmetsästysprojektin (ja jopa siitä kertovan blogin) käyntiin. Olisi kiva tutustua ja katsoa, josko ystävystyisimme. :)

blogini osoite, jos haluat käydä vähän haistelemassa, että millainen ihminen on tarjolla: http://leikkikaveri.wordpress.com/
puhelinnumeroni on 050-5257952, laita viestiä jos kiinnostaa. :)