Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

uusia kavereita Tampereelta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei kokeillaan löytyiskö täältä uusia kavereita Tampereelta tai miksei lähialueilta. Oon 25 vuotias nainen, asunu kohta 4 vuotta Tampereella. Kaverit jääny pk-seudulle ja opiskelujen alussa vietin aikaani liikaa pk-seudulla, jonka vuosi en onnistunu tutustumaan tarpeeksi hyvin muihin opiskelijoihin. Nyt vietän lähes kaiken aikani Tampereella ja huomaan että mulla on täällä vain tuttuja, työkavereita ja poikaystävä. Kavereita kaipaisi :) Jos joku/jotkut olisi halukkaita esim käymään ostoksilla, tehdä ruokaa, katsoa leffoja, käydä lenkillä tai vaikka alottaa joku uusi harrastus, syksyllä esim sulkapalloa, kuntonyrkkeilyä jne :) Olisi kiva jos löytyisi kavereita kenen kanssa viettää aikaa ja hienoa jos kemiat kohtaisi niin että tosi ystävä löytyisi myös. Laittakaa sähköpostia annim889@gmail.com