Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia tuttavuuksia pääkaupunkiseudulta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heipsan kaikki! :)

Olemme 21-vuotiaat kaverukset Helsingistä ja Espoosta ja kaipaisimme täydennystä kaveripiiriimme. Olisi kiva jos olisi vähän isompi porukka, jonka kanssa viettää aikaa esimerkiksi viikonloppuisin ulkona tai ihan nähdä arkena vaikkapa kahvittelun tai shoppailun merkeissä. Ja jotta näkeminen olisi helppoa, toivoisimme että asuisit pääkaupunkiseudulla.

Kaikki kiinnostuneet ottakaa yhteyttä ja ottakaa myös kaverinne ihmeessä mukaan! Ajattelimme, että facebook ryhmän perustaminen, olisi paras tapa pitää yhteyttä. Eli jos tulee osallistujia luomme tällaisen ryhmän. Laittakaa vaikka yhteystietonne yksityisviestinä, niin lisäämme teidät ryhmään :) ja koska meitä on kaksi aloittajaa niin tapaamisienkin järjestäminen onnistuu helpommin, itse olemme sellaisia ainakin valmiita järjestämään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Niin ja jos jotakuta nimimerkki hämää, niin ollaan ihan tyttöjä :)