Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia ystäviä Helsingin seudulta?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Valmistuin koulusta ja menin töihin huomasin että kaikki hyvät ystävät pikkuhiljaa katosi. Toiset muutti eri kaupunkeihin tai muuten elämään tuli erilaisia muutoksia jolloin erkanimme :( nyt on vaikea luoda tyhjästä uusia ystävyys suhteita mutta päätin kokeilla jos täältä löytyisi joku jolla sama tilanne ja jolla olisi aikaa tutustua kunnolla. Oon itse parikymppinen tyttö stadista. Tykkään vapaa-ajalla urheilla. Lenkkeily ja sali on lähellä sydäntä. Olisi mukava saada vapaa ajalle ystävää ihan vaa juoruiluun, kahville, leffaan, shoppailemaan ja baariin:) mulle vai laittaa kikissä viestiä beautyy05 Tutustutaan lisää!:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Heippa! Olen kohta 22-vuotias nainen Helsingistä. Olisi oikein mukavaa löytää uusi ystävä, jonka kanssa kahvitella,  jutella,  urheilla yms. :) käyn itsekin aktiivisesti salilla, muuten aika kuluu opiskeluissa ja koiranpentua hoitaessa. Kauneus ja meikit ovat myös yksi iso kiinnostuksenkohde. Mulla ei ole kikkiä, mutta voisit laittaa mailia osoitteeseen innej1234@suomi24.fi