Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia ystäviä Helsingistä? Porukkatapaaminen?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka!
 
Olisiko täällä halukkaita tutustumaan uusiin ihmisiin, ehkä pienellä porukalla? illanvietto? picknik? syömään tai mitä tahansa! Itse olen 25 vuotias tyttö täältä Helsingistä, vielä ei ole kertynyt liikaa uusia tuttavuuksia muutettuani tänne toiselta paikkakunnalta, joten olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin! itse tykkään käydä ulkona, keikoilla, syömässä, joskus urheilemassa, shoppailemassa tai melkein mikä vaan on mukavaa, jos seura on hyvää :) jos on muita kiinostuneita tapaamaan porukalla niin laittakaa spostia, tehään vaikka facebook-ryhmä tai jotai muuta sellaista! Saa myös laittaa viestiä muutenkin , jos vaikka ryhmätapaamiset ei oo oma juttu, mutta haluaisi tutustua uusiin ihmisiin! emsaa90@gmail.com