Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia ystäviä pk-seudulta :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei,
19-vuotias opiskelija etsii uusia ystäviä pk-seudulta. Muutin juuri tänne Oulusta ja tietenkin kaikki kaverit jäi Ouluun. Nyt siis kaipailisin uusia frendejä, jotka voi esitellä Hesaa tällaselle untuvikolle (treenausmestat, bilemestat, leffateatterit, kahvilat&terassit, biitsit, parhaat miestenpongausmestat ;P jne).

Ja minkälaisia ystäviä etsin? No samanhenkisiä ihmisiä, lähinnä ikäväliltä 19-25, meneviä, urheilullisia, sosiaalisia mimmejä, sillä itsekin aika menevä chica olen ;D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moikka! Täällä syksyllä helsinkiin muuttava kohta 19v! Mua kiinnostaa kanssa noi ällötyttöjutut :D Laita vaikka yksäriä jos se sattuu toimiin kun mun sähköpostissa lukee koko nimi niin en viitsi tänne sitä laittaa.. :( Mutta sulle ei voi laittaa mitään messagee yksäriin ainakaan :/