Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Uusia ystäviä Tampereelta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi! Olen parikymppinen nainen Tampereelta. Elämäni on melko aktiivista töiden ja harrastuksien myötä, mutta todellisia ystäviä ei juurikaan ole poikaystävää lukuunottamatta. Kavereita ja tuttuja kyllä sitten senkin edestä, mutta heitä tulee nähtyä nykyään melko harvoin. Haluaisin siis kovasti tutustua uusiin ihmisiin, ja löytää jonkun/joitain joiden kanssa voisi treffata vaikka useammankin kerran viikossa.
Tykkään urheilusta melkein kaikissa muodoissa, shoppailusta, kahvittelusta, juhlimisesta ja ihan vaan höpöttelystä ja hengailusta mm. leffailtojen tai kävelylenkkien muodossa. Luonteeltani olen hyvin ystävällinen, ja positiivinen. Rakastan elämää, jos näin voi sanoa :D Muhun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, ja voidaan sitten jatkaa juttua esim facebookissa tai whatsapissa.
queenminttu@gmail.com