Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vähähiilihydraattinen dieetti

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
A

Anuski

Vieraileva tähti
#2
Olen aloittanut omankin ketjun tähän liittyen: http://www.cosmopolitan.fi/forum/terveys-ja-hyva-olo/12073-Karppaus.html

Mutta ihan ekana haluan sanoa että se ei ole pelkästään dieetti. Jos haluat pysyviä tuloksia, siitä pitää tulla elämäntapa.

Itse olen nyt ollut vähähiilarisella eli karppauksella neljää viikkoa. Painoni on pudonnut yli 4 kiloa. Makeanhimoa ei enää ole, satunnaisia yli 70% suklaan syömisiä lukuunottamatta. En napostele, nälkä pysyy poissa. Enemmänkin on vaikeuksia muistaa syödä :D

www.karppaus.info sivuilta löytyy paljon tietoa, ja foorumilta löytyy tosi paljon kokemuksia. Ennen-jälkeen galleria on loistava kun haluaa etsiä motivaatiota. Käy tutustumassa tuonne sivuille :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kyllä karppaus toimii, ja voi saada tuloksia nopeasti näkemättä nälkää. :) Toki pitää pystyä luopumaan kaikista sokerisista hiilariherkuista, ja mielellään jopa viljatuotteista ja perunasta yms. mutta tilalle saa nauttia rasvaisia ja proteiinipitoisia ruokia ja lisäksi toki tuoreita kasviksia (ei kuitenkaan kovin hiilaripitoisia hedelmiä eikä palkokasveja).

Karppaukseenkin on kyllä monta tyylisuuntaa, ja kokeilemalla löytää itselleen sopivimman.
Minulla ainoa pikku pulma oli että koska harrastan liikuntaa ja mm. voimaharjoittelua, hiilarien pudottaminen minimiin pienensi aluksi suorituskykyä salilla. Mutta elimistö tottuu ja alkaa sitten käyttää rasvaa tai ketoosissa ketoaineita polttoaineena.
Se on hyvä fiilis. :)