Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vaalea iho ruskettuneeksi solariumilla?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on oikeasti vaalea/kalpea iho. Ala-asteikäisenä minulla iho ruskettui tosi helposti, tukka muuttui tosi vaaleaksi. Enää ihoni ei ole vuosiin ruskettunut kesällä ollenkaan (olen nyt 17v). Ihoni ei pala auringossa, mutta muutun auringossa/lämpimässä kasvoilta heti punaiseksi. Haluaisin kuitenkin, että ihoni olisi ruskettunut eikä vaalea. Mietin, että auttaisikohan ruskettumiseen se, että keväällä joskus huhti-toukokuussa alkaisin viikottain käymään solariumissa ja aloittaisin samoihin aikoihin syömään beetakaroteenia ja porkkanoita. Kesällä olisin sitten toivottavasti jo ruskettunut. Vai saako vaaleaa ihoa mitenkään ruskettumaan? EN halua läträtä itseruskettavilla tms., koska niillä ei tule tasaista jälkeä. Onko kellään vaaleaihoisella kokemusta?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ja sekin ruskettuneessa ihossa olisi parempi, että näpyt ja niistä syntyneet arvet ei näy niin hyvin kuin vaaleassa ihossa.