Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vaalealla hiusvärillä värjääminen tummiin hiuksiin

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on tummanruskeat hiukset ja haluaisin näistä pikkuisen vaaleammat, kuitenkin ilman värinpoistoa.

Jos värjään ihan vaalealla hiusvärillä näiden tummanruskeiden päälle, niin tuleeko hiuksista vaaleamman ruskeet vai oranssit, että kannattaako edes kokeilla? :)

Värinpoistoa en halua ensimmäisenä kokeilla, kun sen on joutunut joskus jo tekemään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Vähä vaaleampaa ruskeata uskaltaa laittaa siihen päälle, ei oo aina vaan varmaa näkyyky et ois värjänny, mutta blondi ainetta ei ainakaa kannata laittaa koko päähän jos on tumman ruskeat, korkeintaan blondia raitoina.. :) Itellä pitäs siskolle ruveta tekkeen värinpoisto ku se aikoo tummat värjätä vaaleaksi:D Mutta kokemuksen perusteella, että jos tummaan suoraan laittaa vaaleaa niin lopputulos on oranssi, ei kiva:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hiusväri ei vaalenna tummaksi värjättyä tukkaa. Siinä täytyy olla vaalennusainetta tai jotain.

Itse tekisin värinpoiston & ostaisin ruskean hiusvärin, mutta voithan kokeilla esim. Poly Blonde - sarjan vaalennusaineita.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Värillä ei voi vaalentaa väriä! Jos haluat hiuksistasi hieman vaalemmat on niihin tehtävä ensin vaalennusta/värinpoistoa. Näitäkin on erilaisia (miedompia, vahvempia, keinovärinpoisto, vaalennuspesu ym).
Ammattilaiset pystyvät värjäämään hiuksesi mahd. hellävaraisesti.