Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vaaleat raidat tummiin hiuksiin (kotona)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tällä hetkellä on tummanruskeat hiukset, mutta kaipaisin pientä vaihtelua.
Latvat haluan pitää tummanruskeina, mutta ihan ylös olisi kiva saada vaikkapa keskiruskeita/kullanruskeita raitoja.

Mitenköhän raitojen teko onnistuu kotona?
Onko värinpoisto pakollinen vai pystyykö esim. blondilla värillä tekemään raitoja ilman, että tulee oranssit hiukset?
Ja miten ylipäätänsä ne raidat tulisi tehdä, jos tosiaan haluaa vain ylös niitä raitoja.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Schwartzkopfin Poly Blonde raita-aine on tosi hyvä. Jos olet kätevä käsistäs ja haluat vain muutamia raitoja niin se onnistuu itsekin, tosin kaverista apuna ei ole mitään haittaa.

Tartteet kamman jonka toisessa päässä on piikki ja folioa. Otat piikin avulla pienen suikaleen tukkaa, asetat folion alle ihan tyveen, lätkit väriä päälle (mieluummin reilusti kuin liian vähän - tukka imaisee nopeasti vaalennusaineen) ja taitat folion ympärille niin ettei muu tukka pääse kosketuksiin vaalennusaineen kanssa.

Kannattaa kokeilla ensin minkä näkönen väristä tulee vaikka niin että teet jakauksen jonnekkin päin päätä ja otat ohuen raidan sieltä ja laitat värin siihen.

Kannattaa ottaa kaikkein vahvin aine, koska sinulla on värjätty tumma tukka. Ei kannata ajatella että "hellempi" aine olisi parempi tukalle, koska et tule saamaan haluttua lopputulosta ja joudut värjäämään sen ainakin kaksi kertaa sitten - tai takaisin tummaksi.

Raidat saat pidettyä kirkkaana lilashampoolla (ns. hopeashampoo) esim. Bonacuren Color Save Silver Shampoo, joka myös neutralisoi keltaisuutta.

Tsemppiä!