Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vaimo aasiasta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Aasialainen nainen

Monen miehen "unelma",itse olen ollut suhteessa 3 vuotta aasialaisen kanssa ja kadun etten tuotakin aikaa yrittänyt löytää oikeaa suomalaista naista. Moni mies tällä sivustolla hehkuttaa kuinka mahtavaa on kun on löytynyt kumppani aasiasta.
Poikkeuksia toki löytyy enkä halua arvostella valintansa tehneitä,mutta itse tapaamani (kiina,thaimaa,intia sekä taiwan) on ollut aina se raha isoin asia.En siis tavannut näitä naisia baarissa vaan ihan heidän työnsä ohella. Aasiassa kulttuuri on että lapsi elättää vanhemmat heidän eläkeiän saavutettuaan. Miehille tiedoksi että pitkä maksu prosessi tiedossa. Verrattuna suomalaiseen ja eteläpohjanmaalaiseen naiseen on tilanne todella eri,on ihme jos pystyt maksamaan ruuat ravintolassa ilman väittelyä. Toivottavasti löydän pian oman unelmieni SUOMALAISEN naisen.. Olette te niin ihania kaikkine suomalaisine tapoinenne..
En etsi palvelijaa ja elätettävää (aasia) vaan tosi naista..