Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Valmennuskeskus frendialennus!

  • Keskustelun aloittaja abi2014
  • Aloitettu
A

abi2014

Vieraileva tähti
#1
Hei! Olemme ilmoittautumassa keväällä alkavalle valmennuskeskuksen valmennuskurssille ja olisi kiva saada porukka kasaan että saatais frendiale:) Meitä olisi jo kolme kasassa, joten enää yksi puuttuu. Jos olet kiinnostunut laita s.postia: abi2014abi@outlook.com 8.2.2014 mennessä! Lisätietoja: "Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia, kannattaa se tehdä mahdollisimman isolla porukkalla. Ilmoittautuessasi kaverisi kanssa saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %! Muista kirjoittaa kaveriesi nimet ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietoihin. Frendialennus ei edellytä osallistumista saman alan valmennuskurssille."