Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vapaamuurarien salat julki!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ylimmän asteen (33 aste) vapaamuurari Albert Pike sanoo kirjassaan Morals and Dogma: “Vapaamuurarius salaa mysteerinsä kaikilta, paitsi mestareilta ja viisailta, ja käyttää vääriä symboleja johtaakseen harhaan kaikki ne, jotka ansaitsevat tulla harhaanjohdetuiksi.

Manly P. Hall The Lost Keys of Freemasonry (s. 48): “Kun vapaamuurari ymmärtää, että avain soturiuteen on elävän voimanlähteen oikea käyttöönotto, hän on oppinut tuntemaan vapaamuurariuden salat. Luciferin voimavarat ovat hänen käsissään".

Vapaamuurarit sanovat, että G-kirjain symboli tarkoittaa jumalaa, jumaluutta sekä geometriaa. Vapaamuurareiden jumala ja jumaluus on GAOTU (Grand Architect of the Universe), jota jokaisen uskonnon jumaluus-oppi edustaa. Vapaamuurareille kaikki uskonnot ovat erilaisia teitä yhden jumalan luokse. Tämä on valheellinen ekumeeninen väitös.

Aikaisemmin toin esille että pakanallisissa uskonnoissa oli uskomus ja opetus, jonka mukaan miehen ja naisen välinen seksiakti oli pyhä akti, jonka kautta mies ja nainen pääsee osalliseksi jumaluudesta. Saatanallisessa okkultiikassa harpin ja suorakulman opetetaan kuvaavan miehen ja naisen välistä seksiaktia. Tätä taustaa vasten herää kysymys, miksi G-kirjain (jumala, jumaluus) on vapaamuurarien symbolien harpin ja suorakulman välissä? Onko se siinä siksi, että sen salattu tarkoitus on opettaa korkeimpien asteiden vapaamuurareille, että miehen ja naisen seksiaktin kautta he pääsevät osalliseksi jumaluudesta? En sano sitä, että näin väitän, mutta kaiken taustatiedon valossa, jossa vapaamuurarit salaavat julkisuudelta sekä alempien asteiden vapaamuurareilta todellisen opetuksen ja symboliikan merkityksen, jonka todellinen merkitys paljastetaan vasta korkeimman asteen muurareille, niin tästä voi vetää johtopäätöksiä myös tämän symbolin (harppi ja suorakulma jonka välissä on G-kirjain) kohdalla.

Vapaamuurari Manley P. Hall on kirjoittanut: "Todellinen Mestarimuurari keskustelee näkymättomien voimien kanssa.. hän on veljeskuntansa henkisten hierarkioiden (henkien) edustaja ... hän pyrkii arvolliseksi pääsemään verhon taa ja liittymään siihen (henkien) joukkoon joka... on vastuullinen ihmisen kasvusta... Vasta sitten todellinen vapaamuurari on syntynyt."

Vapaamuurareiden uuden maailmanjärjestyksen hankkeesta on vaikka kuinka paljon todisteita.

Albert Pike Morals and Dogma (sivu 817): “Me tulemme perustamaan maailman tasa­painon ja olemaan maailmanjohtajien hallitsijoita."

Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

Tutkija Paul A. Fisher on perehtynyt vapaamuurarien oppeihin tutkien ja lukien vapaamuurarien kaikki kuukausilehti New-Age numerot vuosilta 1921-1981. Hän teki tutkimuksestaan seuraavanlaisen johtopäätöksen:". .on ilmeistä, että kansainvälinen vapaamuurarius on historiansa ajan ollut ... organisoitu edistämään maailmanlaajuista kabbalistista gnostisismia, kaivamaan maata kristinuskon alta ja, mikäli mahdollista, tuhoamaan sen sekä tartuttamaan hallinnon keskeiset rakenteet vapaamuurarillisella ajattelulla .. Kaikki aineisto viittaa siihen tosiasiaan, että useimmat .. veljeskunnan jäsenistä ovat pääasiallisesti tietämättömiä sen .. (todellisista) suunnitelmista."

tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html

aika rajuu juttuu