Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Varasijalta sisään?

  • Keskustelun aloittaja Henne
  • Aloitettu
H

Henne

Vieraileva tähti
#1
Hain hotelli- ja ravitsemusta ammattikorkeaan, mutta jäin neljännelle varasijalle. Sain pisteen vähemmän, kuin millä olisi päässyt sisään ja nyt kiinnostaisi tietää monenneltako varasijalta olet päässyt kouluun. Ja mihin kouluun hait?
 
B

Bambiino

Vieraileva tähti
#2
Minne paikkakunnalle hait? Tänne Imatralleko myös? :p

Itse hain Saimaan amk:hon samaan alaan ja pääsin nyt 2. varasijalta sisään.....
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itse olin varasijalla numero 20 ja pääsin kouluun. tosiaan ravintola hotelli catering alalle pääsin :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Se, mille alalle hakee ja missä päin Suomea kampus sijaitsee, vaikuttaa tosi paljon monenneltako varasijalta pääsee sisää. Esimerkiks vähänkin syrjemmällä oleviin kampuksiin pääsee vaikka kuinka moni varasijalta sisää. Ilmeisesti opiskelemaan hakeneet eivät haluakaan muuttaa kauas kotoaan. Tai jotain. Sit taas jossain pk-seudulla voi olla nii et varasijalta pääsee tyyliin kaks tai kolme ensimmäistä.

Opiskelen kuopiossa ammattikorkeakoulussa ja itse pääsin suoraan sisään. Meillä on kuitenkin osa opiskelijoista päässy sisää varasijalta tyylii 37 tai jotai ja se on jo tosi kaukaa ku alottaneitaki oli vaa 33 sinä vuonna.