Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vastaa muotiblogeja koskevaan kyselyyn!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mikä muotiblogeissa kiinnostaa tai mikä niissä ärsyttää? Haluaisitko itse pitää suosittua blogia, vai kirjoitteletko mieluummin vain kaveripiirille? Poimitko blogeista pukeutumisvinkkejä vai naureskeletko bloggaajien asuvalinnoille?

Ns. muotiblogit eli erityisesti nuorten naisten ylläpitämät, pukeutumista ja tyyliä käsittelevät blogit ovat nousseet netin suosituimpien sivustojen joukkoon. Nyt muotiblogi-ilmiöstä, bloggaajista ja bloggaamisen ammattimaistumisesta tehdään tutkimusta Tampereen yliopistossa, Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskuksessa.

Hankkeessa on haastateltu joukkoa suosittuja bloggaajia. Nyt haluaisimme kuulla blogien lukijoiden sekä myös muiden itsekin blogia pitävien mielipiteitä. Käy vastaamassa kyselyyn! Vastaajien kesken arvotaan muutamia leffalippujakin.

Pääset vastaamaan kyselyyn suoraan tässä osoitteessa:
https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/5312/lomake.html

...tai tutkimusblogimme kautta: http://puolimatkassa.wordpress.com

Tuossa blogissa kerromme muutenkin hankkeen etenemisestä ja matkan varrella heräävistä ajatuksista, joten kannattaa käydä lukemassa ja kommentoimassa!

Terveisin, hankkeen tutkijat
Elina Noppari (elina.noppari(ät)uta.fi) ja
Mikko Hautakangas (mikko.hautakangas(ät)uta.fi)

Tämän viestin julkaisemisella on ylläpidon lupa.