Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

veronpalautukset

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Köyhä opiskelija pohtii: jos veronpalautukset maksetaan 3.12.2010 Nordean konttoreiden kautta, näkyykö se Osuuspankin tilillä myös silloin 3.12, vai muutaman päivän viiveellä, esim. seuraavana maanantaina? Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!
-nina
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Muistaakseni jonain aiempana vuotena nuo ovat tulleet jo tuolloin 3.päivä eikä mullakaan ole Nordealla tiliä. Toivon itse myös kovasti, että ne tuet tulisivat jo perjantaina!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Käsittääkseni homma menee näin ----> Jos vero virastolla on tilinumerosi veronpalautukset ovat tilillä 3.12 . Mutta jos heillä ei tilinumeroasi ole he tekevät nordealle maksusitoomuksen tms.(?) jolloin rahojen saapumisessa menee 2-5 pankkipäivää pidempään.

Näet samasta lappusesta josta näet veronpalautuksen määrän onko heillä tilinumerosi ja mikäli ei ole voit sen ilmoittaa täällä: http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/asioi_verkossa/lomakkeet/vh_7208/index.html